Kapcsolat

Pilates Plus Stúdió

1023 Budapest
Apostol utca 13/B

Tel.: +36 30 568-6363

Email: info@pilatesplus.hu

Webshop: shop.pilatesplus.hu

Facebook: https://www.facebook.com/pilatesplusstudio/

Instagram: https://www.instagram.com/pilates.plus.studio/

Nyitvatartásunk 8-21 óra között, előre egyeztetett időpontokhoz igazodva változik.

Busszal

91-es busz – A Nyugati tér felől a Királyhágó tér irányába haladva a VÉRHALOM UTCA megállónál kell leszállni. A Királyhágó tér irányából a Nyugati tér felé a MANDULA UTCA megállónál kell leszállni. (menetrend)

191-es busz – A Nyugati tér felől a Sarolta utca irányába haladva a MANSFELD PÉTER PARK megállónál kell leszállni (Apostol utca 13/A). A Sarolta utca irányából a Nyugati tér felé a MANDULA UTCA megállónál kell leszállni. (menetrend)

291-es busz – A Nyugati tér felől a Sarolta utca irányába haladva a MANSFELD PÉTER PARK megállónál kell leszállni (Apostol utca 13/A). A Zugligeti út irányából a Nyugati tér felé a MANDULA UTCA megállónál kell leszállni. (menetrend)

Autóval

Pestről: A Margit körútról egyenesen feljönni a Margit utcán a Rózsadomb irányába. A Margit utca tetején a kereszteződésnél élesen jobbra fordulva máris az Apostol utcán találjuk magunkat, ahol az első kereszt utca után le is parkolhatunk. A stúdió a jobb oldalon található. Jelenleg építkezés miatt az Apostol utcában munkaidőben korlátozottan lehet parkolni. A parkolás díjköteles.

Budáról: A Vérhalom tértől a Budai Gyermekkórház irányába haladva a Bolyai utcán, vagy a Vérhalom utcán a Szeréna út felé haladva lehet legkönnyebben megközelíteni az Apostol utcát.

Villamossal

A 4, 6, 17, 19, 41 Margit híd felől elindulni a Margit utcán, majd jobbra fordulni a Mecset utcán. Az utca végén a lépcsőn felmenni, és a tetején balra fordulni a Mansfeld Péter tér irányába. Az első sarkon jobbra fordulni az Apostol utcába, ahol jobb oldalon a harmadik házban található a stúdió.

Gyalogosan

A Margit híd felől elindulni a Margit utcán, majd jobbra fordulni a Mecset utcán. Az utca végén a lépcsőn felmenni, és a tetején balra fordulni a Mansfeld Péter tér irányába. Az első sarkon jobbra fordulni az Apostol utcába, ahol jobb oldalon a harmadik házban található a stúdió.

Egyéni óra időpontfoglalás / Book a private class

Óratípus / Type of class

Nap / Day

Időpont / Time

Köszönjük! / Thank you!
Oops! Something went wrong while submitting the form