TRX®

A TRX számos ponton bekapcsolható a pilates órák színesítésébe. Már a TRX eszköz kiképzése is emlékeztethet a pilates gépeken található hurkokra. 

A Stott Pilates több ezer gyakorlatát a TRX számos érdekes és változatos új gyakorlatokkal bővíti, segít tovább erősíteni azokat az izmokat, melyeket a pilatessel megerősítettünk és növelheti az alakformálás hatásosságát.

PJ O’Clair amerikai Stott Pilates oktató bemutatófilmje a TRX és a Stott Pilates módszer együttes használatáról.

Óra fajták

Mi az a TRX?

A TRX felfüggesztéses trénert eredetileg az amerikai haditengerészet számára fejlesztették ki a katonák erőnléti edzéseihez, majd később ebből nőtte ki magát egy világszerte népszerű, innovatív fitnesz eszközzé.

A TRX tulajdonképpen egy olyan tréning eszköz, amely a saját testsúlyból fakadó ellenállást használja ki a gyakorlatoknál, ezáltal fejlesztve az egyensúlyérzéket, növelve a hajlékonyságot, valamint fejlesztve a törzs izmainak stabilitását.

Dinamikusabb gyakorlatok TRX-szel

A pilates edzés intenzívebbé tételéhez a TRX az egyik legmegfelelőbb eszköz.A felfüggesztéses TRX trénerrel fokozható egy-egy feladat hatékonysága, illetve a kombinációs lehetőségeknek köszönhetően megannyi új gyakorlat iktatható be az edzésbe, amelyeket normál gépes vagy talaj pilates esetén nem lehet kivitelezni. A TRX az erőközpontot célozza: elsősorban a tartó és stabilizáló izmokat edzhetjük vele a sokszínű, változatos feladatok révén. 

Aki az alap pilates gyakorlatokat már elsajátította, annak mindenképp érdemes kipróbálnia a TRX-et!

Foglaljon időpontot!