Golfozóknak

A Hungarian Golf Magazin és a Golf and Prime ajánlásával

Tartsa magát formában és előzze meg a sérüléseket a pilatesselAz utóbbi években rohamosan nő azoknak a professzionális sportolóknak a száma, akik korábbi, megszokott edzésprogramjukat alternatív módszerekkel egészítik ki. Ezen módszerek egyike a pilates technika, amely egyrészt megoldást kínál a mindennapos, fizikai és lelki megterhelés okozta problémákra, másrészt pedig kiválóan alkalmas az aktívan sportolók edzésprogramjának kiegészítésére, változatosabbá tételére

A pilates számtalanszor bizonyított repertoárja kifejezetten golfozókra szabott elemekkel bővült ki, amelyeket Magyarországon elsőként stúdiónkban ismerhetnek meg és próbálhatnak ki az érdeklődők.

A speciális gyakorlatoknak köszönhetően a szenvedélyes golfozók a téli időszakban is formában tudják tartani magukat, és tavasszal még nagyobb stabilitással és dinamikusabb ütéstechnikával vághatnak neki az új szezonnak. A programban az ütéstechnikát fejlesztő gyakorlatok mellett nagy hangsúlyt kapnak a sportsérülések megelőzését, a meglévő sérülések rehabilitálását szolgáló, valamint az általános erőnlétet és a koncentrációs készséget növelő elemek is.

További információkról és tanácsadásért forduljon bizalommal stúdiónkhoz.

A módszer előnyei:

A Pilates Plus Stúdió ajánlása:

Honlap nem csak golfozóknak

A harmadik évébe lépett a „Golf & Prime”, minden második héten, kedden este a SportKlub műsorában szereplő televíziós magazin. A műsor után, itt a folytatás: a golfandprime.hu

Szerkesztőségünk az idei televíziós műsor indításához igazította a már több hónapja készülő, formájában, tartalmában, hazánkban egyedülálló honlap, a golfandprime.hu elindítását. Szerkesztőségünk úgy ítéli meg, hogy a golf és a magas életmód a világ minden pontján szervesen kapcsolódik egymáshoz, s ez a folyamat előbb-utóbb elér Magyarországra is.

Éppen ezért a honlapot felkereső olvasó választhat a két fő tartalom között: vagy a golfot vagy az életmódot (Prime) keresi fel, s aztán kedve szerint mehet át az egyik területről a másikra.

Mindkét tartalom bőségesen kínál érdekességeket: a hazai golfos hírek mellett életmód témában külföldi érdekességeket, autós teszteket, szálloda bemutatókat, hajós cikkeket talál a látogató a golfandprime.hu oldalon. A külföldi forgatáson a Golf&Prime stábja által készített fényképek és videók található a weboldalon, amely bőséges hozzászólási és blogolási lehetőséget is kínálnak az olvasóknak. Természetesen a golffal vagy az életmóddal kapcsolatos tippeket, ötleteket is adhatnak egymásnak a látogatók a fórum segítségével.

Amennyiben elmulasztották a SportKlubon, akkor megnézhetik a Golf&Prime televíziós műsorokat is.

Foglaljon időpontot!