2024-01-11

Stott Pilates Cadillac, Chair & Barrels tanfolyam

  1. Intenzív Cadillac tanfolyam - ICAD - 5 nap

A Cadillac gép maga egy ágyhoz hasonlítható.  Maga Joshep Pilates első eszköze volt, amit kórházi ágyakból alakított ki rugók, pántok és hevederek kialakításával. A Vendég vízszintes helyzetben a gravitáció kikapcsolása mellett, a fiziológiás terhelés közelítő rugóellenállást a zéróról a maximumig növelve fokozatosan és egyensúlyban adagolhatók

az izom rövidülésével (koncentrikus), kitartásával (izometrikus) és nyúlásával (excentrikus) végzett speciális, egyénre szabott gyakorlatok.

  1. Intenzív Chair tanfolyam – ICHAIR - 3 nap

A Chair vagy Szék gép nevéhez méltóan ülésre is használható, de főként a két lenyomható pedállal alakítható ki az egyensúlyt, koordinációt és mozgáskontroll gyakorlására és igen intenzív kihívására alkalmas gyakorlatok.

  1. Intenzív Barrel tanfolyam - IBAR - 2 nap

A Barrel olyan eszközöket jelentenek, melyek részleges megtámasztásra, vízszintestől eltérő testhelyzetek beállítására, így a gyakorlatok könnyítésére vagy akár nehezítésére is alkalmas rendkívül változatos eszköztár.  Külön kiemelendő a Ladder Barrel, mely igen hatékony eszköz a gerinc-törzsizomzat edzésében.

A 3 tanfolyam egyben is és külön is elvégezhető!

Infók, jelentkezés
Összes hír