IMP - Intenzív talaj Modul 1 és Modul 2 - együtt 8 nap

részletek

40 órás intenzív talaj pilates képzés alap és középhaladó szinten egyéni és csoportos órák tanításához.

nap (8×5 =40 órás)

A talaj pilates órákigen népszerűek, számos edzőteremben vannak órák. Professzionális, felépített edzésterv alapján történő oktatás, magas óraszámban.

Az intenzív talaj és kiseszköz (IMP) képzés során elsajátítod azokat az alapismereteket és készségeket, melyekkel hatékony és izgalmas, s természetesen sikeres egyéni, illetve kiscsoportos pilates foglalkozások tarthatóak.

Megtanítjuk szinte az összes gyakorlatot és módosításaikat, valamint a kiegészítő kiseszközök (labda, gumiszalag, karika, henger, stb.) használatát a legeredményesebb egyénre szabott edzésterv kidolgozásához.  

A Stott Pilates hat alapelvének elsajátítása és alkalmazása az óráidon.

A kiseszközök hatékony használata a törzsizom-stabilizálásban, -erősítésben, a végtag mozgásterjedelem bővítésben, az ízületi stabilizálásban, az egyensúly és koordinációs készségfejlesztésben.

Gyakorlatok összeállítása egyéni és kiscsoportos órákra

Alap, középhaladó gyakorlatsorozatok

Kiegészítők (szalag, karika, labda, henger, stb.) használata

Hatékony kommunikációs, megfigyelő, vizuális és verbális korrekciós készségfejlesztés

Gyakorlatmódosítás egyéni testalkat, testtartás, izom és ízületi állapotnak megfelelően

Ellenállás-növelő és kiegészítő eszközök optimális használata a gyakorlatok nehezítésére vagy egyszerűsítésére

Testtartás-analízis elmélete és gyakorlati alkalmazása

Gyakorlatsorozatok korszerű egymásra építése

70 + gyakorlat és számos módosításainak elsajátítása, stb…

A két modult külön is lehet végezni, de ajánlott egyben a nagyobb színtű tudás eléréséhez.  

A modulok külön

IMP Modul 1. (5 nap) 2023.06.20-24

IMP Modul 2. (3 nap) 2023.06.25-27

2023.06.20. 13:00-18:30

2023.06.21. 13:00-18:30

2023.06.22. 13:00-18:30

2023.06.23. 13:00-18:30

2023.06.24. 10:00-15:30

2023.06.25. 10:00-15:30

2023.06.26. 13:00-18:30

2023.06.27. 13:00-18:30

Dátum
2023-06-27
helyszín
Pilates Plus Stúdió
Időtartam
8 nap (napi 5 óra)
oktató
színt
alap és középhaladó
ár

395'000 Ft benne van az oktatási anyag is.

Előleg 95'000 Ft. Fizetni az alábbi linken kártyával, vagy az adatok megadása után átutalással is tudsz.

Fizetési linkért ide klikkelj.

Video

Jelentkezés Stott Pilates® oktatóképzésre

A képzések a Pilates Plus Stúdió és a kanadai Merrithew Corporation Stott Pilates együttműködésében kerülnek megrendezésre, jogviszony a Pilates Plus Stúdió és a jelentkező között jön létre, az időpontok változtatásának jogát fenntartjuk. A megadott árak, feltételek a budapesti Pilates Plus Stúdióban végzett képzésekre vonatkoznak!

A nettó forint árak az árfolyamváltozás függvényében módosulhatnak!!

  • A vissza nem téríthető foglaló biztosítja a helyet a fenti tanfolyamra. Tekintettel a korlátozott létszámra lemondási lehetőség nincs.
  • A teljes képzési összeg befizetése/beérkezése (jóváírása) után áll módunkban számlát kiállítani.
  • A képzési előleg más tanfolyamunkra a képzés kezdete előtt 2 hónappal átvihetők, 10.000 HUF adminisztrációs megfizetése esetén. Az esetleges kedvezmények nem érvényesülnek automatikusan a következő képzésre.
  • A Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés törlésére. Ebben az esetben a befizetett összeg visszautalásra kerül. Egyéb felelősséget a Pilates Plus Stúdió nem vállal, egyéb költséget nem térít.
  • A Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés időpontjának megváltoztatására. Ebben az esetben a befizetett összegek a megváltoztatott időpontú képzésre átvezetésre kerülnek. Az időpont változtatásból eredő esetleges költségekért a Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
  • A pénzügyi műveletek (átutalás, kártyás fizetés, stb.) esetleges költségei a jelentkezőt terhelik.
  • A jelentkező(k) felelőssége, hogy a meghatározott szakmai felkészültségnek, aktuális törvényi előírásoknak megfeleljen(ek), a részvételt nem akadályozó egészségügyi állapotban legyen(ek). 
  • Az átlagostól eltérő egyéni igényeket (ruházat, egészségügyi állapot, stb.) a Pilates Plus Stúdióval előre, írásban egyeztetni kell, az ebből eredő plusz költségekért felelősséget nem vállalunk.
  • A Pilates Plus Stúdió fenntartja a jogot, hogy a képzési feltételeket megsértő jelentkezőket a képzésből kizárja. A szerzői jogok megsértése vagy az ennek a kisérlete, hamis adatok közlése, vagy egyéb aktuális törvényi rendelkezések megszegése a képzésből való kizárással járhat. Az ebből eredő költségekért a a Pilates Plus Stúdió, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
  • A Jelentkező a on-line jelentkezési lap elküldésével igazolja, hogy a www.pilatesplus.hu honlapon lévő tájékoztatót és a fenti feltételeket elolvasták, megértették, azzal egyetértenek és kérdésük nincs.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.