Stott Pilates Reformer tanfolyam alap és középhaladó IR1 + IR2 (2 modul együtt)

részletek

A Reformer gépen vízszintes helyzetben, a gravitáció kikapcsolása mellett, a fiziológiás terheléssel dolgozó rugóellenállással dolgozhatunk. A gép segítségével egészen a zéróról a maximumig adagolhatjuk fokozatosan, és egyensúlyban az izom rövidülésével (koncentrikus), -kitartásával (izometrikus) és -nyúlásával (excentrikus) végzett az egyénre szabott, speciális gyakorlatokat.

Az intenzív Reformer (IR) képzés során elsajátíthatóak azok az alapismeretek és készségek, amelyekkel hatékony és izgalmas egyéni, illetve kiscsoportos Reformer foglalkozások tarthatóak.

Továbbá részletes ismeretek szerezhetőek valamennyi gyakorlatról és módosításaikról, valamint a kiegészítő kiseszközök (doboz, platform extender, stb.) használatáról, a legeredményesebb személyre szabott edzésterv kidolgozásához.

A képzés alapjai:

 • A Reformer hatékony használata a törzsizom-stabilizálásban, -erősítésében, a végtag-mozgásterjedelem bővítésében, ízületi stabilizálásában, az egyensúly- és koordinációs készségfejlesztésben.
 • Gyakorlatok összeállítása egyéni és kiscsoportos órákrara
 • Alap, középhaladó és erő gyakorlat sorozatok
 • Kiegészítők (Doboz, Platform extender, stb.) használata
 • Hatékony kommunikációs, megfigyelő:, vizuális és verbális korrekciós készségfejlesztés
 • Gyakorlatmódosítás egyéni testalkat, testtartás, izom és ízületi állapotnak megfelelően
 • Ellenállásnövelő és kiegészítő eszközök optimális használata a gyakorlatok nehezítésére vagy egyszerűsítésére
 • Testtartás-analízis elmélete és gyakorlati alkalmazása
 • Gyakorlatsorozatok korszerű egymásra építése
 • Számos gyakorlat és számos módosításainak elsajátítása

A két modul külön is elvégezhető.  

Dátum
2023-02-20

2024.01.06. Szombat 10:00-15:30

2024.01.07. Vasárnap 10:00-15:30

2024.01.08. Hétfő 15:00-20:30

2024.01.19. Kedd 15:00-20:30

2023.02.16. Csütörtök 15:00-20:30

2023.02.17. Péntek 15:00-20:30

2023.02.18. Szombat 10:00-15:30

2023.02.19. Vasárnap 10:00-15:30

2023.02.20. Hétfő 15:00-20:30

helyszín
Pilates Plus Stúdió
Időtartam
10 nap (6+4)
oktató
Mélykuti Krisztián
színt
alap és középhaladó
ár

Teljes tanfolyam: 560'000 Ft IR modul 1 és IR modul 2


(kurzus: 420'000 Ft + segédanyagok: 140'000 Ft)

Befizetni kártyával itt tudod:

https://buy.stripe.com/14k7t39bO8VP9HiaEK

Video

Jelentkezés Stott Pilates® oktatóképzésre

A képzések a Pilates Plus Stúdió és a kanadai Merrithew Corporation Stott Pilates együttműködésében kerülnek megrendezésre, jogviszony a Pilates Plus Stúdió és a jelentkező között jön létre, az időpontok változtatásának jogát fenntartjuk. A megadott árak, feltételek a budapesti Pilates Plus Stúdióban végzett képzésekre vonatkoznak!

A nettó forint árak az árfolyamváltozás függvényében módosulhatnak!!

 • A vissza nem téríthető foglaló biztosítja a helyet a fenti tanfolyamra. Tekintettel a korlátozott létszámra lemondási lehetőség nincs.
 • A teljes képzési összeg befizetése/beérkezése (jóváírása) után áll módunkban számlát kiállítani.
 • A képzési előleg más tanfolyamunkra a képzés kezdete előtt 2 hónappal átvihetők, 10.000 HUF adminisztrációs megfizetése esetén. Az esetleges kedvezmények nem érvényesülnek automatikusan a következő képzésre.
 • A Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés törlésére. Ebben az esetben a befizetett összeg visszautalásra kerül. Egyéb felelősséget a Pilates Plus Stúdió nem vállal, egyéb költséget nem térít.
 • A Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés időpontjának megváltoztatására. Ebben az esetben a befizetett összegek a megváltoztatott időpontú képzésre átvezetésre kerülnek. Az időpont változtatásból eredő esetleges költségekért a Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
 • A pénzügyi műveletek (átutalás, kártyás fizetés, stb.) esetleges költségei a jelentkezőt terhelik.
 • A jelentkező(k) felelőssége, hogy a meghatározott szakmai felkészültségnek, aktuális törvényi előírásoknak megfeleljen(ek), a részvételt nem akadályozó egészségügyi állapotban legyen(ek). 
 • Az átlagostól eltérő egyéni igényeket (ruházat, egészségügyi állapot, stb.) a Pilates Plus Stúdióval előre, írásban egyeztetni kell, az ebből eredő plusz költségekért felelősséget nem vállalunk.
 • A Pilates Plus Stúdió fenntartja a jogot, hogy a képzési feltételeket megsértő jelentkezőket a képzésből kizárja. A szerzői jogok megsértése vagy az ennek a kisérlete, hamis adatok közlése, vagy egyéb aktuális törvényi rendelkezések megszegése a képzésből való kizárással járhat. Az ebből eredő költségekért a a Pilates Plus Stúdió, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
 • A Jelentkező a on-line jelentkezési lap elküldésével igazolja, hogy a www.pilatesplus.hu honlapon lévő tájékoztatót és a fenti feltételeket elolvasták, megértették, azzal egyetértenek és kérdésük nincs.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.