Workshop - STOTT PILATES Soft Kettlebell Workout Krisztiánnal 2023.10.23.

részletek

Szuper új eszköz!

A workshopon a 2.3 kg-os Soft Kettle Bellt használva azegész testet átmozgató gyakorlatokat tanulhatunk meg. Az eszközzel akár kezdőszintű vendégek izomereje, állóképessége biztonságosan fejleszthető.

Safe for you and your space

Soft kettlbells are effective tools for anyone new to this type of exerciseas they can be safely and easily used regardless of your skill level. Filledwith iron sand, covered in soft neoprene and equipped with comfortable griphandles, you’ll experience less bumps and bruises and you won’t run the risk ofdamaging your floors or equipment if dropped.

Head-to-toeworkouts that build joint strength

Compound movements typical of kettlebell exercises improve muscle tone,body composition, and strength. Plus, these types of movements strengthentendons and ligaments, making the joints tougher and less prone to damage. Andsince the body is being challenged as a single unit you’ll see gains infunctional strength making everyday actives easier and injury less likely.

Addto any form of exercise

Soft Kettlebells can be added to any form of exercise from strengthtraining and Pilates, High intensity interval training and even traditionalcardio training. Thanks to their size and versatility, Soft kettlebells areeasily incorporated into any workout regimen.

Developcore strengthand improve balance

Kettlebell exercises engage your core in almost every lift or swing andtherefore are great for strengthening your abs and back. Plus they are greatconditioning tools that challenge mobility and coordination, like when youswing the kettlebell from one hand to the other.

Dátum

12:30

helyszín
Pilates Plus Stúdió
Időtartam
2 óra
oktató
Mélykuti Krisztián
színt
alap
ár

37'000 Ft 2023.09.01-ig befizetve 34'000 Ft

Video

Jelentkezés Stott Pilates® oktatóképzésre

A képzések a Pilates Plus Stúdió és a kanadai Merrithew Corporation Stott Pilates együttműködésében kerülnek megrendezésre, jogviszony a Pilates Plus Stúdió és a jelentkező között jön létre, az időpontok változtatásának jogát fenntartjuk. A megadott árak, feltételek a budapesti Pilates Plus Stúdióban végzett képzésekre vonatkoznak!

A nettó forint árak az árfolyamváltozás függvényében módosulhatnak!!

  • A vissza nem téríthető foglaló biztosítja a helyet a fenti tanfolyamra. Tekintettel a korlátozott létszámra lemondási lehetőség nincs.
  • A teljes képzési összeg befizetése/beérkezése (jóváírása) után áll módunkban számlát kiállítani.
  • A képzési előleg más tanfolyamunkra a képzés kezdete előtt 2 hónappal átvihetők, 10.000 HUF adminisztrációs megfizetése esetén. Az esetleges kedvezmények nem érvényesülnek automatikusan a következő képzésre.
  • A Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés törlésére. Ebben az esetben a befizetett összeg visszautalásra kerül. Egyéb felelősséget a Pilates Plus Stúdió nem vállal, egyéb költséget nem térít.
  • A Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés időpontjának megváltoztatására. Ebben az esetben a befizetett összegek a megváltoztatott időpontú képzésre átvezetésre kerülnek. Az időpont változtatásból eredő esetleges költségekért a Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
  • A pénzügyi műveletek (átutalás, kártyás fizetés, stb.) esetleges költségei a jelentkezőt terhelik.
  • A jelentkező(k) felelőssége, hogy a meghatározott szakmai felkészültségnek, aktuális törvényi előírásoknak megfeleljen(ek), a részvételt nem akadályozó egészségügyi állapotban legyen(ek). 
  • Az átlagostól eltérő egyéni igényeket (ruházat, egészségügyi állapot, stb.) a Pilates Plus Stúdióval előre, írásban egyeztetni kell, az ebből eredő plusz költségekért felelősséget nem vállalunk.
  • A Pilates Plus Stúdió fenntartja a jogot, hogy a képzési feltételeket megsértő jelentkezőket a képzésből kizárja. A szerzői jogok megsértése vagy az ennek a kisérlete, hamis adatok közlése, vagy egyéb aktuális törvényi rendelkezések megszegése a képzésből való kizárással járhat. Az ebből eredő költségekért a a Pilates Plus Stúdió, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
  • A Jelentkező a on-line jelentkezési lap elküldésével igazolja, hogy a www.pilatesplus.hu honlapon lévő tájékoztatót és a fenti feltételeket elolvasták, megértették, azzal egyetértenek és kérdésük nincs.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.