ÚJ Workshop - Total Barre® Kismamáknak - Modified for Pre- & Post-Natal 2023.10.23.

részletek

Ebben az egyedülálló Total Barre® programban a kismamák is élvezhetik a zenével végzett testmozgás számtalan előnyét. Ez az edzés nemcsak mozgásban tartja az újdonsült anyákat és a leendő anyukákat, hanem az izgalmas Merrithew Music™ zeneszámokra való mozgás pluszban segíthet megoldani az énkép-problémákat, csökkenteni a stresszt, leküzdeni a testtartás és az izomzat kiegyensúlyozatlanságát, és fokozni a szociális interakciót. A Merrithew® által létrehozott Total Barre program iránymutatásként szolgál a megfelelően megkomponált edzés. Minden mozdulatot úgy terveztek, hogy növelje a rugalmasságot, az egyensúlyt, az ízületek stabilitását és a medencefenék aktiválását, ezt zenére, jó hangulatban.

 

Tanulási célok

1. Ismerd meg, hogyan alkalmazd a Total Barre alapelveit a szülés előtti edzés során

2. Ismerd meg, hogyan használhatod a Total Barre programotegyedi edzés létrehozásához

3. Fedezd fel a kismamáknak megfelelő mozgás módosításokata fiziológiai változások és követelmények figyelembevételével

4. Fedezd fel, hogyan segíthet a megfelelő zeneválasztása különféle szülés előtti és utáni problémák leküzdésében

Dátum

15:00

helyszín
Pilates Plus Stúdió
Időtartam
2 óra
oktató
Mélykuti Krisztián
színt
ár

37'000 Ft, 2023.09.01-ig befizetve 34'000 Ft

Befizetni itt tudod: https://buy.stripe.com/8wM14Xazd8tweKAdQX

Video

Jelentkezés Stott Pilates® oktatóképzésre

A képzések a Pilates Plus Stúdió és a kanadai Merrithew Corporation Stott Pilates együttműködésében kerülnek megrendezésre, jogviszony a Pilates Plus Stúdió és a jelentkező között jön létre, az időpontok változtatásának jogát fenntartjuk. A megadott árak, feltételek a budapesti Pilates Plus Stúdióban végzett képzésekre vonatkoznak!

A nettó forint árak az árfolyamváltozás függvényében módosulhatnak!!

 • A vissza nem téríthető foglaló biztosítja a helyet a fenti tanfolyamra. Tekintettel a korlátozott létszámra lemondási lehetőség nincs.
 • A teljes képzési összeg befizetése/beérkezése (jóváírása) után áll módunkban számlát kiállítani.
 • A képzési előleg más tanfolyamunkra a képzés kezdete előtt 2 hónappal átvihetők, 10.000 HUF adminisztrációs megfizetése esetén. Az esetleges kedvezmények nem érvényesülnek automatikusan a következő képzésre.
 • A Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés törlésére. Ebben az esetben a befizetett összeg visszautalásra kerül. Egyéb felelősséget a Pilates Plus Stúdió nem vállal, egyéb költséget nem térít.
 • A Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ fenntartja a jogot a képzés időpontjának megváltoztatására. Ebben az esetben a befizetett összegek a megváltoztatott időpontú képzésre átvezetésre kerülnek. Az időpont változtatásból eredő esetleges költségekért a Pilates Plus Studio, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
 • A pénzügyi műveletek (átutalás, kártyás fizetés, stb.) esetleges költségei a jelentkezőt terhelik.
 • A jelentkező(k) felelőssége, hogy a meghatározott szakmai felkészültségnek, aktuális törvényi előírásoknak megfeleljen(ek), a részvételt nem akadályozó egészségügyi állapotban legyen(ek). 
 • Az átlagostól eltérő egyéni igényeket (ruházat, egészségügyi állapot, stb.) a Pilates Plus Stúdióval előre, írásban egyeztetni kell, az ebből eredő plusz költségekért felelősséget nem vállalunk.
 • A Pilates Plus Stúdió fenntartja a jogot, hogy a képzési feltételeket megsértő jelentkezőket a képzésből kizárja. A szerzői jogok megsértése vagy az ennek a kisérlete, hamis adatok közlése, vagy egyéb aktuális törvényi rendelkezések megszegése a képzésből való kizárással járhat. Az ebből eredő költségekért a a Pilates Plus Stúdió, STOTT® Pilates Host Training Center, STOTT PILATES Nemzetközi Képzési Központ felelősséget nem vállal.
 • A Jelentkező a on-line jelentkezési lap elküldésével igazolja, hogy a www.pilatesplus.hu honlapon lévő tájékoztatót és a fenti feltételeket elolvasták, megértették, azzal egyetértenek és kérdésük nincs.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Pilates oktatóképző tanfolyam tájékoztató

A Stott Pilates® kurzusok és workshopok résztvevőjeként nem egyszerűen csak a mozdulatok koreográfiáját tanulod, hanem azok mögöttes tartalmát is elsajátítod. Sok tudással és gyakorlati tapasztalattal gyarapodva, kellő önbizalommal tudod majd a legszélesebb körben tanítani a Stott Pilates® technikát.

Képességet szerzel ahhoz, hogy akár rehabilitáció utáni kliensek, lelkes fitneszesek vagy akár versenysportolók, profi táncosok edzettségi szintjének megfelelő programot tudj összeállítani.

A kurzus megvilágítja a gyakorlatok végrehajtásának módját, a mozdulatok okát és célját.

Az intenzív képzés utáni fél évben szükséges lesz még a már képzett oktatók óráinak megfigyelése, a tanítás kellő begyakorlása a későbbi oktatáshoz való tapasztalatgyűjtés és az eredményes vizsgára való felkészülés érdekében. Az Nemzetközi Stott Pilates® képesítéshez írásbeli és gyakorlati vizsgát a 40 órás intenzív kurzust követően 6 hónapon belül kell letenned.

További részvételi feltételeket és információk ide klikkelve olvashatók.

A kurzus tananyaga

A Stott Pilates® módszer biomechanikai alaptételeinek gyakorlati alkalmazása a törzs stabilizálásában, a végtagok mobilizálásában, a légzéstechnikában és a testtartás-típusokhoz illő gyakorlatokban. A kezdő és középhaladó gyakorlatok alapos elemzése (40 + 150 módosítás). A gyakorlatok lényegének elemzése: a funkcionális anatómia alkalmazása a mozdulatokban, különböző izmok és izomcsoportok speciális szerepe. Variációk, módosítások elsajátítása arra, hogyan lehet a mozdulatok intenzitását növelni vagy csökkenteni egy adott gyakorlaton belül. Különböző Stott Pilates® segédeszközök használatának elsajátítása testtartás- problémákkal küszködőknek. A helyes kommunikációs képesség megszerzése annak érdekében, hogy segítsük a vendéget megfelelően instruálva, helyesen és hatékonyan végrehajtani a mozdulatokat.

A tanfolyam helyszíne

Pilates tanfolyamjainkat kizárólag a II. kerület Apostol utca 13/B Pilates Plus Stúdióban tartjuk.

1. A Stott Pilates® talaj (Mat) intenzív kurzus

40 órában zajlik a kezdő és középhaladó talajgyakorlatok elsajátítása. A tanítás oktató jelenlétében való gyakorlása, továbbá kötelező min. 10 óra képzett Stott Pilates® oktató órájának megfigyelésére, a kezdő és középhaladó technikák min. 30 órás, önálló begyakorlására, min. 15 órában pedig a tanagyagot kell tanítani. A 40 órás intenzív képzést követő 10+30+15 kötelező órák gyakorlására a Pilates Plus Stúdióban van lehetőség, a szabad kapacitás figyelembevételével, előre egyeztetve.

A Stott Pilates® talaj (Mat) intenzív kurzus eredménye

Az intenzív Mat kurzus olyan jól megalapozott ismeretekkel és gyakorlati képességekkel lát el, melyek segítségével kellően hatékony és inspiráló programokat tudsz megtervezni az egyéni és csoportos óráidon résztvevőknek.

A kurzus végére biztonsággal tudod alkalmazni a kezdő és középhaladó talajgyakorlatokat különböző testalkatra szabva, kiegészítve a Stott Pilates® segédeszközökkel.

Egyénre és csoportra szabott tréningek

Kezdő, középhaladó és erőnléti programok

Nyújtást segítő, támasztékot és ellenállást adó segédeszközök alkalmazása: Fitnesz-karika, Flex-Band, Arc-barrel

Stott Pilates® kiseszközök és gépek oktatói kedvezménye

A kurzus résztvevői kedvezményes áron beszerezhetik a minőségi Stott Pilates® kiseszközöket és gépeket a Pilates Plus Stúdión keresztül.

A kurzuson való részvétel előfeltételei

 1. Pilates gyakorlatok ismerete (kb. 10 egyéni v. csoportos óra =”előképzés”)
 2. Minimum 3 év tapasztalat fitneszben, táncban, egyéb mozgásformában

A képzés költsége

A Pilates Plus Stúdió az időpontok változtatásának jogát fenntartja.

Intenzív Reformer Kurzus

Az Intenzív Reformer (IR) kurzus rövid leírása:

A Reformer gép maga egy evezőpadhoz hasonlítható, ahol vízszintes helyzetben a gravitáció kikapcsolása mellett, a fiziológiás terhelés, a rugóellenállás változatásával a zéróról a maximumig növelve, fokozatosan és egyensúlyban adagolható az izom rövidülésével (koncentrikus), kitartásával (izometrikus) és nyúlásával (excentrikus) végzett speciális, egyénre szabott gyakorlatok.

Az intenzív Reformer (IR) képzés során elsajátítod azokat az alapismeretek és készségeket, melyekkel hatékony és izgalmas egyéni illetve kiscsoportos Reformer foglalkozások összeállításához szükségesek.

Megtanulod az összes gyakorlatot és módosításaikat, valamint a kiegészítő kiseszközök (doboz, platform extender, stb.) használatát a legeredményesebb EGYÉNRE szabott edzésterv kidolgozásához.  A képzés alapjai:

A Reformer hatékony használata segít a törzsizom-stabilizálásban, erősítésben, végtag mozgásterjedelem bővítésben, ízületi stabilizálásban, egyensúly és koordinációs készségfejlesztésben.

A gyakorlatok összeállítása egyéni és kiscsoportos órákra, alap, középhaladó és “power” gyakorlatsorozatok. Kiegészítők (Doboz, Platform extender, stb.) használataHatékony kommunikációs, megfigyelő, vizuális és verbális korrekciós készségfejlesztésGyakorlatmódosítás egyéni testalkat, testtartás, izom és ízületi állapotnak megfelelőenEllenállás növelő és kiegészítő eszközök optimális használata a gyakorlatok nehezítésére vagy egyszerűsítésére. Testtartás-analízis elmélete és gyakorlati alkalmazása. Gyakorlatsorozatok korszerű egymásra építése 122 + gyakorlat és számos módosításainak elsajátítása, stb.

Időtartam: Modul 1 - 6 nap, Modul 2 - 4 nap - együtt a 2 modul 10 nap.

 

Cadillac, Chair, Barrel kurzus

Az Intenzív CADILLAC, CHAIR, BARRELS (ICCB) kurzus rövid leírása:

A kurzus három részből áll, melyek külön is elsajátíthatók.

1.  Intenzív Cadillac tanfolyam - ICAD

A Cadillac gép maga egy ágyhoz hasonlítható.  Maga Joshep Pilates első eszköze volt, amit kórházi ágyakból alakított ki rugók, pántok és hevederek kialakításával. A Vendég vízszintes helyzetben a gravitáció kikapcsolása mellett, a fiziológiás terhelés közelítő rugóellenállást a zéróról a maximumig növelve fokozatosan és egyensúlyban adagolhatók

az izom rövidülésével (koncentrikus), kitartásával (izometrikus) és nyúlásával (excentrikus) végzett speciális, egyénre szabott gyakorlatok.

2.  Intenzív Chair (Szék) tanfolyam – ICHAIR

A Chair vagy Szék gép nevéhez méltóan ülésre is használható, de főként a két lenyomható pedállal alakítható ki az egyensúlyt, koordinációt és mozgáskontroll gyakorlására és igen intenzív kihívására alkalmas gyakorlatok.

3.  Intenzív Barrel (Dombok, Létra) tanfolyam - IBAR

A Barrels, vagy Létra vagy Domb-ok olyan eszközöket jelentenek, melyek részleges megtámasztásra, vízszintestől eltérő testhelyzetek beállítására, így a gyakorlatok könnyítésére vagy akár nehezítésére is alkalmas rendkívül változatos eszköztár.  Külön kiemelendő a Létra (Ladder Barrel), mely igen hatékony eszköz a gerinc-törzsizomzat edzésében.

Az ICCB képzés során elsajátítod azokat az alapismeretek és készségeket, melyekkel hatékony és izgalmas egyéni illetve kiscsoportos foglalkozások összeállításához szükségesek.

Megtanulod az összes gyakorlatot és módosításaikat, valamint a kiegészítő kis-eszközök (Szalag, Karika, Henger  stb.) használatát a legeredményesebb egyénre szabott edzésterv kidolgozásához.  A képzés alapjai:

A gépek (Cadillac, Chair, Barrels) hatékony használata a törzsizom-stabilizálásban, erősítésben, végtag mozgásterjedelem bővítésben, ízületi stabilizálásban, egyensúly és koordinációs készségfejlesztésben.

Gyakorlatok összeállítása egyéni és kiscsoportos órákra

Alap, középhaladó gyakorlatsorozatok

Kiegészítők (Szalag, Karika, Henger  stb.) használata.

Hatékony kommunikációs, megfigyelő, vizuális és verbális korrekciós készségfejlesztés.

Gyakorlatmódosítás egyéni testalkat, testtartás, izom és ízületi állapotnak megfelelően

Ellenállás növelő és kiegészítő eszközök optimális használata a gyakorlatok nehezítésére vagy egyszerűsítésére.

Testtartás-analízis elmélete és gyakorlati alkalmazása.

Gyakorlatsorozatok korszerű egymásra építése

385 + gyakorlat és számos módosításainak elsajátítása, stb…

Kapcsolat

E-mail: info@pilatesplus.hu
Web: www.pilatesplus.hu
Tel.: 06-30-568-6363
Tel.: 06-20-385-5717